Conecteaza-te cu noi

Actual

35 de pietoni din județul Constanța, amendați pentru traversare neregulamentară

Published

on

În cursul zilei de ieri, 14 martie, polițiștii rutieri din județul Constanța au desfășurat o acțiune, soldată cu aplicarea a 95 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit Birolui de presă al IPJ Constanța, polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii accidentelor rutiere în care sunt implicați pietonii.

Astfel, au fost legitimate peste 150 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 110 autovehicule.

”În urma activităților, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 27.000 de lei, dintre care 35 pentru traversare neregulamentară.

Advertisement

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 8 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.”, au precizat reprezentanții poliției Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions