Connect with us

Entertainment

4 ani de la inaugurarea restaurantului Voila din centrul Constanței

admin

Publicat

la data de

Restaurantul Voila (din limba franceză, se citește voala), situat în centrul municipiului Constanța, într-o clădire de epocă, reamenajată, pe bulevardul Tomis nr. 128, se pregătește să sărbătorească 4 ani de existență. Pe 1 decembrie, Voila a găzduit o petrecere românească, dedicată Centenarului Marii Uniri. Talentații artiști ai formației Autentic Folclor au delectat publicul cu melodii îndrăgite din folclorul românesc. Restaurantul i-a premiat pe participanți în cadrul unei tombole, în care marele premiu a fost un sejur la munte, în stațiunea Predeal. De asemenea, au fost oferite câștigătorilor sticle de vin de cea mai bună calitate și o cină romantică, în cuplu, la restaurantul Voila. Extragerea numerelor câștigătoare a fost efectuată de o copilă de 4 ani, prezentă la petrecere alături de familia sa. În clipul atașat puteți vedea câteva momente ale petrecerii.

Pe 6 decembrie, restaurantul a programat o petrecere cu muzica anilor 90. Și în cadrul acestui eveniment se va organiza o tombolă cu premii. De asemenea, în toată luna decembrie se oferă clienților promoții importante în cursul săptămânii, de luni până joi, la meniurile de pește, sushi, produse libaneze și carne de vită. Dacă n-ați mâncat niciodată mâncare libaneză, ar fi timpul să mergeți la Voila. Restaurantul beneficiază de un ambient plăcut, mâncare gustoasă și servire promptă, asigurată de un personal tânăr, frumos și bine pregătit.

(Articol Publicitar).

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Entertainment

Petrecere de neuitat la Restaurantul Voila din centrul Constanței

Următorul eveniment monden de la restaurantul Voila este programat joi, 22 noiembrie 2018, ora 20. Vorbim aici de o petrecere grecească autentică, susținută de formația Zorba Greek Band

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Publicul Restaurantului Voila din centrul Constanței a avut parte, sâmbătă seara, de o petrecere pe cinste. Atmosfera a fost încinsă de noul band al restaurantului, dar și de vocile plăcute ale tinerilor interpreți constănțeni Ionuț Bostan, Julai, Ramona Stamate și Raluca Maria. Au fost interpretate coveruri internaționale, muzică ușoară românească, muzică populară românească și armânească, muzică grecească și rusească. În clipul alăturat puteți vedea câteva momente ale serii. Trebuie să spunem că prietenii Voila au ieșit la dans și au petrecut până spre ora 3 dimineața. De asemenea, o persoană și-a sărbătorit astfel ziua de naștere, alături de familie și prieteni.

Următorul eveniment monden de la restaurantul Voila este programat joi, 22 noiembrie 2018, ora 20. Vorbim aici de o petrecere grecească autentică, susținută de formația Zorba Greek Band, de artistul Tolis Xionas, supranumit #The Kink of Bouzouki, și de dansatorii excepționali din Ansamblul Elpis al Comunității Elene din Constanța. Spectacolul este organizat de Theatrix Music în parteneriat cu Restaurantul Voila. Pentru rezervarea locurilor, organizatorii pun la dispoziția publicului numerele de mobil 0726147983 și 0746422541.

Restaurantul Voila este situat pe bulevardul Tomis nr. 128, Capitol, zona cu sens unic. Pe lângă mâncarea din bucătăria internațională, aici puteți servi și preparate tradiționale libaneze. (Articol publicitar).

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

#BlackFriday în Showbiz-ul constănțean. Intrare LIBERĂ la Jazz Night și Seara Internațională

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Un restaurant din centrul Constanței care organizează evenimente mondene își așteapă vineri și sâmbătă clienții cu o ofertă ”capitală” de BlackFriday: intrare liberă. În acest caz, taxa ”suport artiști” este suportată integral de organizatori, în beneficiul publicului. Totul se întâmplă la Restaurantul Voila de pe bulevardul Tomis nr. 118 (zona Capitol).
Vineri, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 20, va avea loc evenimentul Jazz Night. Vorbim aici de un concert susținut de Aida Tavitian și Florian Stoica. Managerul restaurantului Voila, Ștefan Pitu, spune că anul trecut a mai fost organizată, cu mare succes la public, o seară de jazz în locația pe care o conduce. De data aceasta, fiind vorba de BlackFriday, intrarea este liberă. În plus, participanții au ocazia să participe și să câștige premii în cadrul unei tombole. ”Nu vreau să anunț pe această cale în ce constau premiile. Îi așteptăm pe iubitorii de jazz să descopere singuri. Îi asigur că va fi o seară deosebită, cu surprize plăcute.”, declară Ștefan Pitu pentru Ordinea.Ro.

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, începând cu ora 20:00, restaurantul Voila organizează evenimentul ”O seară internațională”. Este vorba de un spectacol de cover-uri din repertoriul internațional, dar și de piese din muzica populară românească, armânească, grecească și rusească. Momentele artistice vor fi susținute de tinerii și foarte talentații interpreți Ionuț Bostan, Julai, Ramona Stamate și Raluca Maria.
Pentru informații și rezervări, organizatorii pun la dispoziția publicului numerele de telefon 0241485871 și 0742388388.
Restaurantul Voila este situat în centrul orașului, pe bulevardul Tomis nr. 118. Clienții pot servi mâncare din bucătăria internațională, dar și mâncare cu specific libanez.

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

Rață din Las Fierbinți, aventuri la un local din Năvodari. Patronul-pește, către spectatori: dacă nu râdeți vă bat

Desigur, spusele lui Marius Chivu reprezintă un moment de umor, astfel încât orice asemănare cu realitatea, dacă ar exista, nu poate fi privită decât ca o simplă coincidență.

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Actorul Marius Chivu, cunoscut pentru rolul pe care îl interpretează în sitcom-ul de mare succes Las Fierbinți de la Pro TV (personajul Rață) a susținut un spectacol de STAND UP COMEDY la Taverna Constanța, pe 10 noiembrie a.c.. El a povestit publicului cu această ocazie că cel mai reușit spectacol pe care l-a dat vreodată a fost la Năvodari. Publicul din Năvodari a râs apoteotic încă de la salutul actorului. De ce s-a întâmplat așa vedeți în clipul atașat. ”Năvodariul este ca un acvariu și eu sunt singurul pește”, i-ar fi spus patronul cafenelei care a apelat la serviciile sale. Actorul a crezut că este o glumă, dar interlocutorul său l-ar fi asigurat că ar coordona o rețea de prostituție. La debutul spectacolului, patronul localului i-ar fi luat microfonul din mână ca să-i instruiască pe spectatori. Aceștia au fost somați să râdă, în caz contrat fiind amenințați cu bătaia. Desigur, spusele lui Marius Chivu reprezintă un moment de umor, astfel încât orice asemănare cu realitatea, dacă ar exista, nu poate fi privită decât ca o simplă coincidență.

Taverna Constanța este numele sub care funcționează fostul restaurant Taverna Sârbului din Constanța, după schimbarea proprietarului. Spectacolul a fost organizat de Theatrix Music, fiind susținut de partenerii media: Ordinea.Ro și Media TV.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: