Connect with us
Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Publicul Restaurantului Voila din centrul Constanței a avut parte, sâmbătă seara, de o petrecere pe cinste. Atmosfera a fost încinsă de noul band al restaurantului, dar și de vocile plăcute ale tinerilor interpreți constănțeni Ionuț Bostan, Julai, Ramona Stamate și Raluca Maria. Au fost interpretate coveruri internaționale, muzică ușoară românească, muzică populară românească și armânească, muzică grecească și rusească. În clipul alăturat puteți vedea câteva momente ale serii. Trebuie să spunem că prietenii Voila au ieșit la dans și au petrecut până spre ora 3 dimineața. De asemenea, o persoană și-a sărbătorit astfel ziua de naștere, alături de familie și prieteni.

Următorul eveniment monden de la restaurantul Voila este programat joi, 22 noiembrie 2018, ora 20. Vorbim aici de o petrecere grecească autentică, susținută de formația Zorba Greek Band, de artistul Tolis Xionas, supranumit #The Kink of Bouzouki, și de dansatorii excepționali din Ansamblul Elpis al Comunității Elene din Constanța. Spectacolul este organizat de Theatrix Music în parteneriat cu Restaurantul Voila. Pentru rezervarea locurilor, organizatorii pun la dispoziția publicului numerele de mobil 0726147983 și 0746422541.

Restaurantul Voila este situat pe bulevardul Tomis nr. 128, Capitol, zona cu sens unic. Pe lângă mâncarea din bucătăria internațională, aici puteți servi și preparate tradiționale libaneze. (Articol publicitar).

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Entertainment

(VIDEO) Probabil cel mai frumos REVELION din Constanța

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Dacă v-ați întrebat cum trebuie să arate un REVELION ADEVĂRAT, trebuie doar să priviți imaginile care vorbesc de la sine. Petrecerea surprinsă în acest clip a avut loc la restaurantul Voila din centrul Constanței. Localul și-a întâmpinat oaspeții cu muzică de calitate interpretată de îndrăgita cântăreață Elena Plătică. De asemenea, Maria Cristina Chiruță, o copilă cu voce de aur, i-a colindat și sorcovit pe clienți. La trecerea dintre ani, restaurantul Voila a organizat un foc tradițional de artificii. Petrecerea a fost reluată în primele minute ale anului nou, cu un moment oriental, deosebit de spectaculos, și a continuat cu band-ul care a acompaniat-o pe Elena Plătică, până în zorii zilei de 1 ianuarie 2019. Imagine și montaj: Ordinea.Ro. (Articol publicitar)

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

4 ani de la inaugurarea restaurantului Voila din centrul Constanței

admin

Publicat

la data de

Scris de

Restaurantul Voila (din limba franceză, se citește voala), situat în centrul municipiului Constanța, într-o clădire de epocă, reamenajată, pe bulevardul Tomis nr. 128, se pregătește să sărbătorească 4 ani de existență. Pe 1 decembrie, Voila a găzduit o petrecere românească, dedicată Centenarului Marii Uniri. Talentații artiști ai formației Autentic Folclor au delectat publicul cu melodii îndrăgite din folclorul românesc. Restaurantul i-a premiat pe participanți în cadrul unei tombole, în care marele premiu a fost un sejur la munte, în stațiunea Predeal. De asemenea, au fost oferite câștigătorilor sticle de vin de cea mai bună calitate și o cină romantică, în cuplu, la restaurantul Voila. Extragerea numerelor câștigătoare a fost efectuată de o copilă de 4 ani, prezentă la petrecere alături de familia sa. În clipul atașat puteți vedea câteva momente ale petrecerii.

Pe 6 decembrie, restaurantul a programat o petrecere cu muzica anilor 90. Și în cadrul acestui eveniment se va organiza o tombolă cu premii. De asemenea, în toată luna decembrie se oferă clienților promoții importante în cursul săptămânii, de luni până joi, la meniurile de pește, sushi, produse libaneze și carne de vită. Dacă n-ați mâncat niciodată mâncare libaneză, ar fi timpul să mergeți la Voila. Restaurantul beneficiază de un ambient plăcut, mâncare gustoasă și servire promptă, asigurată de un personal tânăr, frumos și bine pregătit.

(Articol Publicitar).

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

#BlackFriday în Showbiz-ul constănțean. Intrare LIBERĂ la Jazz Night și Seara Internațională

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Un restaurant din centrul Constanței care organizează evenimente mondene își așteapă vineri și sâmbătă clienții cu o ofertă ”capitală” de BlackFriday: intrare liberă. În acest caz, taxa ”suport artiști” este suportată integral de organizatori, în beneficiul publicului. Totul se întâmplă la Restaurantul Voila de pe bulevardul Tomis nr. 118 (zona Capitol).
Vineri, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 20, va avea loc evenimentul Jazz Night. Vorbim aici de un concert susținut de Aida Tavitian și Florian Stoica. Managerul restaurantului Voila, Ștefan Pitu, spune că anul trecut a mai fost organizată, cu mare succes la public, o seară de jazz în locația pe care o conduce. De data aceasta, fiind vorba de BlackFriday, intrarea este liberă. În plus, participanții au ocazia să participe și să câștige premii în cadrul unei tombole. ”Nu vreau să anunț pe această cale în ce constau premiile. Îi așteptăm pe iubitorii de jazz să descopere singuri. Îi asigur că va fi o seară deosebită, cu surprize plăcute.”, declară Ștefan Pitu pentru Ordinea.Ro.

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, începând cu ora 20:00, restaurantul Voila organizează evenimentul ”O seară internațională”. Este vorba de un spectacol de cover-uri din repertoriul internațional, dar și de piese din muzica populară românească, armânească, grecească și rusească. Momentele artistice vor fi susținute de tinerii și foarte talentații interpreți Ionuț Bostan, Julai, Ramona Stamate și Raluca Maria.
Pentru informații și rezervări, organizatorii pun la dispoziția publicului numerele de telefon 0241485871 și 0742388388.
Restaurantul Voila este situat în centrul orașului, pe bulevardul Tomis nr. 118. Clienții pot servi mâncare din bucătăria internațională, dar și mâncare cu specific libanez.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: