Politica

50 de studenți la Istorie de la Ovidius au vizitat Parlamentul României

nov. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

La invitația Grupului Parlamentar PSD Constanța, 50 de studenți ai Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității  “Ovidius” au vizitat, la începutul acestei saptamâni, Parlamentul României.

Deputații George Vișan, Cristina Dumitrache și Radu Babuș, împreună cu senatorii Ștefan Mihu și Tit-Liviu Brăiloiu, au petrecut câteva ore în compania tinerilor, au răspuns întrebărilor acestora și i-au însoțit pe tot parcursul vizitei.

“Mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc pe acești studenți constănțeni, interesați de ceea ce înseamnă procesul legislativ. Sper că ei sunt cei care vor reprezenta viitoarea clasă politică, a declarat deputatul George Vișan.

Cei 50 de tineri au participat la ședințele de plen, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.

“Am fost foarte plăcut surprins de discuțiile pe care le-am avut împreună cu ei și consider că trebuie  să organizăm astfel de vizite pentru un număr cât mai mare de studenți din toate universitățile constănțene”, a completat senatorul Ștefan Mihu.

Pe întreg parcursul acestei “ore deschise”, grupul de studenți a fost coordonat de conf. Univ. Dr Marioara Cojoc și lect. Univ. Dr. Razvan Victor Pantelimon.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!