Actual

569 de utilaje de deszăpezire au răspândit tone de material antiderapant

mart. 18, 2018 Maria Ionescu

Astăzi, 18.03.2018, în intervalul orar 05:00 – 17:00, la nivel național, drumarii au acționat astfel: – DRDP CONSTANȚA: – cu 88 autoutilaje și s-au răspândit  519 tone material antiderapant; – DRDP BUCUREȘTI:  – cu 154 autoutilaje și s-au răspândit 899 tone material antiderapant; –  DRDP CRAIOVA:  – cu 9 autoutilaje și s-au răspândit 33 tone material antiderapant; – DRDP TIMIȘOARA: –  cu 8 autoutilaje și s-au răspândit 32 tone material antiderapant; – DRDP CLUJ : cu 41 autoutilaje și s-au răspândit 312  tone material antiderapant; – DRDP BRAȘOV:  cu 76 autoutilaje și s-au răspândit 246 tone material antiderapant; – DRDP IAȘI: – cu 193 autoutilaje și s-au răspândit 1112 tone material antiderapant.

În total la nivel național, în perioada menționată mai sus, s-a acționat cu 569 de autoutilaje și s-au răspândit 3153 tone material antiderapant. Menționăm că începând cu ora 18:00 s-a deschis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: – DN 2B, între Buzău și Șendreni (km 3+800 – km 125+571). – DN 22B, între Brăila și Galați (km 2+200 – km 11+645). – DN 21, între Brăila și Slobozia (km 1+000 – km 87+850)

Situația sectoarelor de autostrăzi și drumuri naționale închise circulației sau cu restricții de tonaj, la această oră, este următoarea: DRUMURI ÎNCHISE:

  1. A2, între Bucuresti – Fetești;
  2. DN 21A, între Bărăganul – Țăndărei;

DRUMURI CU RESTRICȚII DE TONAJ:

DN 24 între Poieni și Iașii, a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!