Actual

Incendiu într-un apartament din Cernavodă

mart. 19, 2018 Maria Ionescu

În această dimineaţă, pompierii au fost anunţaţi că, la Cernavodă, într-un bloc situat pe strada Panait Cerna, la numărul E14, sc. A, etajul doi a luat foc un apartament. S-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că un dormitor a luat foc. Proprietara locuinţei, o femeie care locuia singură, a ieşit din apartament fără probleme deosebite. Incendiul este în curs de lichidare.

Update: Întregul apartament a fost degradat din cauza fumului. Potrivit ISU Dobrogea, a ars un pat, o parte dintr-un șifonier, foarte multe bunuri degradate…topite. Cauza probabila a incendiului a fost un scurt-circuit electric de la un fier de călcat uitat în priză.  7 persoane s-au autoevacuat din bloc până la ajungerea echipajelor de pompieri, iar alte  10 persoane au fost evacuate de aceştia. Au intervenit 2 autospeciale de stingere de la Detaşamentul Cernavodă.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!