Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

57 de echipaje RAJA pregătite de intervenţie

Published

on

În urma atenţionărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanţa, dar şi în restul judeţului, au fost pregătite să intervină 57 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje şi pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 27 de reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierele Km 4-5, Coiciu, Faleză Nord şi Poarta 6 şi de pe bulevardele Ferdinand, Lăpuşneanu şi Soveja. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi multe dintre ele au fost deja rezolvate.

Mai mult, lucrătorii au intervenit şi în zonele sensibile ale oraşului, pe strada Ahile Mihail şi în zonele Delfinariu şi Dacia.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Biroul de presă RAJA SA

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions