Actual

65 de angajaţi ai Polaris fac curăţenie în staţiunile din sudul litoralului

apr. 17, 2018 Maria Ionescu

Începând cu ziua de ieri, la nivelul staţiunilor din sudul litoralului – care se află în administrarea Primăriei Mangalia – a fost demarată campania de curăţenie. Potrivit directorului Polaris Mangalia, Florin Jianu, 65 de muncitori au început acţiunea de răzuit rigole şi măturat stradal în staţiuni.

“Am început acţiunea şi o vom termina până la 1 mai. Astăzi sunt 65 de oameni în staţiuni şi în paralel mai avem şi 43 de angajaţi care continuă acţiunea de curăţenie în municipiu. Luna viitoare vom mai angaja 30-40 de oameni în plus pentru a putea asigura curăţenia staţiunilor în perioada sezonului estival.”, ne-a declarat Florin Jianu.

Tot el ne-a spus că în staţiuni se lucrează cu 3 autogunoiere şi un container în care se încarcă gunoaiele. În plus, lucrează şi cu o automătură.  Din păcate, şi în Saturn, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Neptun şi Olimp sunt mulţi hotelieri care fac curăţenie şi aruncă gunoaie în locuri neamenajate. Iar acestea sunt adunate tot de către angajaţii Polaris Mangalia.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!