Connect with us

Actual

70 de permise de conducere, reținute de polițiștii constănțeni în minivacanța de 1 Mai

Published

on

politia rutiera

În perioada 28 aprilie -1 mai a.c., polițiștii constănțeni au fost prezenți la datorie, pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și a preveni producerea oricăror evenimente negative.

Astfel, polițiștii au intervenit la peste 350 de apeluri sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și au constatat peste 400 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre care aproximativ 200 la regimul circulației rutiere.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate în această perioadă este de aproximativ 250.000 de lei.

Totodată, pentru abaterile constatate au fost reținute, în vederea suspendării, 70 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 27 de infracțiuni în flagrant, dintre care 10 la regimul circulației rutiere.

În perioada de referință, polițiștii au desfășurat peste 100 de acțiuni de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza județului Constanța, în contextul minivacanței de 1 mai.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!