Connect with us

Actual

Trei conducători auto, depistați băuți la volan în județul Constanța

Published

on

beat la volan

În cursul serii trecute și azi noapte, polițiștii constănțeni au depistat în trafic trei șoferi care au condus autoturismele deși băuseră.

Azi noapte, în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în comuna Agigea, aparatul radar înregistrând viteza de 103 km/h.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.43, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier și al Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39, în comuna 23 August, fiind sub influența băuturilor alcooolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot ieri, în jurul orei 19.05, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 223, în comuna 23 August, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!