Connect with us

Stiri

95.000 de constănţeni vor primi alimente din banii UE

Avatar

Publicat

la

Astăzi, au început să fie livrate, la nivelul primăriilor din judeţul Constanţa, produsele alimentare care se vor distribui prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2015/2016, potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanţa.

Fiecare beneficiar al programului va primi două cutii de carton, cu conţinut identic. Fiecare cutie va conţine:

  • făină de grâu – 1 kg;
  • mălai – 2 kg;
  • paste făinoase -1×0,400 kg;
  • ulei – 2 l;
  • zahăr – 1 kg;
  • conserve carne de vită – 1x 0,300 g;
  • conserve pateu de ficat de porc 1×0,200 g;
  • orez – 1 kg;
  • conservă paste de tomate – 1x 0,400 g;
  • fasole boabe – 0,500 kg.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Trafic îngreunat pe b-dul Mamaia din Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe bd. Mamaia nr. 138, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, cu sensul de mers către Delfinariu, astăzi – 28 februarie 2020, în intervalul orar 13.30 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele RAJA încearcă să efectueze intervenția cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în zona centrală și de sud a orașului Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 24 februarie, în jurul orei 08.30, Complexul de pompare-înmagazinare Hidrofor din municipiul Medgidia a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele nu au mai putut  funcționa. Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, însă, în aceste condiții, abonații din zona centrală și de sud a orașului Medgidia nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei.

”Asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei, din cauza disfunctionalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce situația va fi remediată.”, precizează Biroul de Presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile: Lazu, Agigea și Eforie Nord. Vezi când

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, din incinta Complexului de tratare – înmagazinare–pompare Eforie Nord, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi – 20 februarie 2020, în intervalul orar 09.00 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localităţile Lazu, Agigea şi Eforie Nord.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: