Conecteaza-te cu noi

Actual

Ședință AGA la Oil Terminal! Nu s-a putut stabili indemnizația membrilor CA

Published

on

 În cursul zilei de azi, s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Oil Terminal SA. La ședință au participat acționari reprezentând 61,04 % din capitalul social.

Iată ce hotărâri au fost votate:

  Art. 1 Cu votul acționarilor se aproba structura de garanții aferentă creditului de investiții în valoare de 25.495.572 lei, după cum urmează:

  1. a)    Teren în  suprafață de  60.394  mp, lot 1/2/1 identificat cu nr. cadastral 246755
  2. b)    Mijloace fixe situate pe teren  în suprafata de 60.394 mp ( Depozit IV Sud Movila Sara )

o   C1- Rezervor R35  capacitate  50.000 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C2 – Rezervor R25  capacitate  31.500 mc situat în Secția Platforma Sud

Advertisement

o   C3 – Rezervor R23 capacitate  31.500 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C4- Casa spumă situată în Secția Platforma Sud

o   C5 -Casa spuma situata in Sectia Platforma Sud

  1. c)    Gaj pe conturile curente ce vor fi deschise la banca creditoare

 Art. 2 Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea directorului general, directorului economic și a șefului Biroului Juridic Litigii sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele de credit, contractele de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumuturile acordate.

Art. 3 Cu votul acționarilor se ia act de informarea privind aprobarea prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 ron pentru o perioadă de 12 luni.

Art. 4 Cu votul acționarilor se aproba menținerea structurii de garanții aferentă prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 lei, pe o perioada de 12 luni, așa cum a fost aprobată prin hotărârea AGOA nr. 6/04.04.2018.

Advertisement

Art. Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea directorului general, directorului economic și a șefului Biroului Juridic Litigii să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele de credit, contractele de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumuturile acordate aferente prelungirii liniei de credit.

Art. 6 Nu s-a putut adopta o hotărâre privind stabilirea nivelului indemnizației pentru membrii executivi ai Consiliului de Administrație în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu modificarile și completarile ulterioare, având în vedere că 97,68 % dintre acționarii prezenți/reprezentați, reprezentând  61,04% din capitalul social, s-au abținut de la vot.

 Art. 7 Cu votul acționarilor se ia act de informarea privind decizia ANAF de reducere cu 50% a valorii garanției aferente antrepozitului fiscal.

Art. 8 Cu votul acționarilor se ia act de informarea cu privire la tranzacțiile încheiate conform art 52 alin 3 din OUG 109/2011.

Art. Cu votul acționarilor se aprobă stabilirea datei de 31.07.2018, ca dată de înregistrare și a datei de 30.07.2018 ca ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Advertisement

Art. 10 Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

Art. 11 Cu votul acționarilor, se aprobă împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.

Reamintim că la Oil Terminal, Ministerul Energiei deține 59,62% din capitalul social!

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions