Connect with us

Actual

Ședință AGA la Oil Terminal! Nu s-a putut stabili indemnizația membrilor CA

Maria Ionescu

Publicat

la data de

 În cursul zilei de azi, s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Oil Terminal SA. La ședință au participat acționari reprezentând 61,04 % din capitalul social.

Iată ce hotărâri au fost votate:

  Art. 1 Cu votul acționarilor se aproba structura de garanții aferentă creditului de investiții în valoare de 25.495.572 lei, după cum urmează:

  1. a)    Teren în  suprafață de  60.394  mp, lot 1/2/1 identificat cu nr. cadastral 246755
  2. b)    Mijloace fixe situate pe teren  în suprafata de 60.394 mp ( Depozit IV Sud Movila Sara )

o   C1- Rezervor R35  capacitate  50.000 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C2 – Rezervor R25  capacitate  31.500 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C3 – Rezervor R23 capacitate  31.500 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C4- Casa spumă situată în Secția Platforma Sud

o   C5 -Casa spuma situata in Sectia Platforma Sud

  1. c)    Gaj pe conturile curente ce vor fi deschise la banca creditoare

 Art. 2 Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea directorului general, directorului economic și a șefului Biroului Juridic Litigii sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele de credit, contractele de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumuturile acordate.

Art. 3 Cu votul acționarilor se ia act de informarea privind aprobarea prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 ron pentru o perioadă de 12 luni.

Art. 4 Cu votul acționarilor se aproba menținerea structurii de garanții aferentă prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 lei, pe o perioada de 12 luni, așa cum a fost aprobată prin hotărârea AGOA nr. 6/04.04.2018.

Art. Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea directorului general, directorului economic și a șefului Biroului Juridic Litigii să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele de credit, contractele de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumuturile acordate aferente prelungirii liniei de credit.

Art. 6 Nu s-a putut adopta o hotărâre privind stabilirea nivelului indemnizației pentru membrii executivi ai Consiliului de Administrație în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu modificarile și completarile ulterioare, având în vedere că 97,68 % dintre acționarii prezenți/reprezentați, reprezentând  61,04% din capitalul social, s-au abținut de la vot.

 Art. 7 Cu votul acționarilor se ia act de informarea privind decizia ANAF de reducere cu 50% a valorii garanției aferente antrepozitului fiscal.

Art. 8 Cu votul acționarilor se ia act de informarea cu privire la tranzacțiile încheiate conform art 52 alin 3 din OUG 109/2011.

Art. Cu votul acționarilor se aprobă stabilirea datei de 31.07.2018, ca dată de înregistrare și a datei de 30.07.2018 ca ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Art. 10 Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

Art. 11 Cu votul acționarilor, se aprobă împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.

Reamintim că la Oil Terminal, Ministerul Energiei deține 59,62% din capitalul social!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier în Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în orașul Ovidiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere pentru a acorda primul ajutor și a stabili cum anume s-a produs acest eveniment.

Au găsit un pacient pieton conștient, stabil, cu traumatism cranian minor, care a refuzat  transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: SAJ Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu în municipiul Constanța! O vârstnică a ajuns la spital

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, o persoană a anunțat autoritățile că pe strada Steluței din Constanța a izbucnit un incendiu. Tot apelantul a precizat că este posibil să fie o persoană în interior. Omul a spus că iese fum din apartament și că el știe că acolo locuiește o bătrână cu probleme de sănătate.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port și o ambulanță SAJ pentru a acorda primul ajutor.

Ajunși la fața locului, au găsit o vârtsnică de aproximativ 74 de ani, care uitase o oală pe foc. Pompierii au găsit-o pe femeie căzută pe jos și au predat-o rapid echipajului de la Ambulanță deoarece era intoxicată cu fum.

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe drumul spre Hârșova! Un bărbat a fost rănit

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a avut loc un eveniment rutier pe drumul spre Hârșova.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 16:44, un bărbat, în vârstă de 33 ani, a condus un autoturism, pe DC 63 şi ajungând la intersecţie cu DN 2A, a efectuat viraj la stânga către Hârşova, moment în care a fost lovit la partea din spate de un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care circula pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, pasager pe locul dreapta faţă în primul autoturism.

Update: Tânărul de 22 de ani care a intrat în plin în mașina din față, fără nici o urmă de frânare, rula cu aproximativ 160 km/oră. Potrivit martorilor, șoferul nu are prea multă experiență.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: