Connect with us

Actual

Ședință AGA la Oil Terminal! Nu s-a putut stabili indemnizația membrilor CA

Maria Ionescu

Publicat

la data de

 În cursul zilei de azi, s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Oil Terminal SA. La ședință au participat acționari reprezentând 61,04 % din capitalul social.

Iată ce hotărâri au fost votate:

  Art. 1 Cu votul acționarilor se aproba structura de garanții aferentă creditului de investiții în valoare de 25.495.572 lei, după cum urmează:

  1. a)    Teren în  suprafață de  60.394  mp, lot 1/2/1 identificat cu nr. cadastral 246755
  2. b)    Mijloace fixe situate pe teren  în suprafata de 60.394 mp ( Depozit IV Sud Movila Sara )

o   C1- Rezervor R35  capacitate  50.000 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C2 – Rezervor R25  capacitate  31.500 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C3 – Rezervor R23 capacitate  31.500 mc situat în Secția Platforma Sud

o   C4- Casa spumă situată în Secția Platforma Sud

o   C5 -Casa spuma situata in Sectia Platforma Sud

  1. c)    Gaj pe conturile curente ce vor fi deschise la banca creditoare

 Art. 2 Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea directorului general, directorului economic și a șefului Biroului Juridic Litigii sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele de credit, contractele de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumuturile acordate.

Art. 3 Cu votul acționarilor se ia act de informarea privind aprobarea prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 ron pentru o perioadă de 12 luni.

Art. 4 Cu votul acționarilor se aproba menținerea structurii de garanții aferentă prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 lei, pe o perioada de 12 luni, așa cum a fost aprobată prin hotărârea AGOA nr. 6/04.04.2018.

Art. Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea directorului general, directorului economic și a șefului Biroului Juridic Litigii să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele de credit, contractele de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumuturile acordate aferente prelungirii liniei de credit.

Art. 6 Nu s-a putut adopta o hotărâre privind stabilirea nivelului indemnizației pentru membrii executivi ai Consiliului de Administrație în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu modificarile și completarile ulterioare, având în vedere că 97,68 % dintre acționarii prezenți/reprezentați, reprezentând  61,04% din capitalul social, s-au abținut de la vot.

 Art. 7 Cu votul acționarilor se ia act de informarea privind decizia ANAF de reducere cu 50% a valorii garanției aferente antrepozitului fiscal.

Art. 8 Cu votul acționarilor se ia act de informarea cu privire la tranzacțiile încheiate conform art 52 alin 3 din OUG 109/2011.

Art. Cu votul acționarilor se aprobă stabilirea datei de 31.07.2018, ca dată de înregistrare și a datei de 30.07.2018 ca ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Art. 10 Cu votul acționarilor se aprobă împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

Art. 11 Cu votul acționarilor, se aprobă împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.

Reamintim că la Oil Terminal, Ministerul Energiei deține 59,62% din capitalul social!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

E toamnă… Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 24 septembrie – 7 octombrie. Aceasta a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

În  Dobrogea, intervalul 25-27 septembrie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă din an, cu maxime de 15…18 grade și minime de 6…10 grade, mediat regional.

O creștere de temperatură este estimată pentru perioada 28 – 30 septembrie când regimul termic va deveni apropiat și ușor peste cel normal. Pentru cea de-a doua săptămână, deși vor fi posibile variații de la o zi la alta, estimările indică o probabilitate relativ ridicată de a se înregistra temperaturi în jurul celor specifice începutului de octombrie.

Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în perioada 29 septembrie – 4 octombrie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Femeie căzută de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, prin intermediul numărului unic de urgență 112 s-a anunțat căderea unei femei de la etajul 3 al unui apartament din Constanța.

Potrivit Serviciului de Ambulanță, drama a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, nr. 100, la blocul M26.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Update: Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la fața locului, femeia a fost declarată decedată.

Potrivit IPJ Constanța, din primele informații reiese faptul că femeia spăla geamurile…

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

În Lazu, un șofer băut s-a răsturnat cu mașina! A intrat în coliziune cu un alt autoturism

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 4.20, în localitatea Lazu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Potrrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 36 de ani, a condus autoturismul marca Dacia pe DN 39 în localitatea Lazu, dinspre Cumpăna către Agigea. La intersecția cu strada Gheorghe Maiorescu, a pierdut controlul autoturismului către dreapta, intrând în coliziune cu un indicator de circulație și răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma impactului, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul marca Fiat, condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, pe banda a doua.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum şi a pasagerei dreapta faţă din același auto, în vârstă de 19 ani.

Șoferul vinovat de producerea acestui eveniment rutier era băut.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: