Actual

Concert în Piața Ovidiu! Mai multe străzi vor fi închise

iul. 11, 2018 Maria Ionescu

Turneul „Toți K1 Pentru România – Unirea, Visul Unei Națiuni” ajunge la Constanța.  Evenimentul are loc în Piața Ovidiu, în cadrul acțiunilor dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri,  printr-un spectacol care beneficiază de un concept unic în care muzica se îmbină cu teatrul și artele vizuale.

Spectacolul se desfășoară mâine, 12 iulie, de la ora 20:30 și face parte dintr-un proiect național demarat de Primăria Capitalei prin Teatrul Excelsior, din luna mai a acestui an și cuprinde mai multe orașe din țară.

Pe scenă vor urca nume cunoscute precum: Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, Iuliana Tudor sau Proiect K1.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, Primăria Municipiului Constanța informează că circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 15:00-22:30, în următoarele zone:

– intersecția str. Marc Aureliu cu str. Dimitrie Cantemir;

– intersecția str. Vasile Canarache cu str. Sulmona;

– intersecția str. Mircea cel Bătrân cu str. Sulmona;

– intersecția bd. Tomis cu str. Sulmona;

– intersecția str. Traian cu str. Sulmona;

– intersecția str. Revoluției din 22 decembrie 1989 cu str. Crângului;

– str. Arhiepiscopiei în spatele scenei muzicale;

– în perioada desfășurării evenimentului, str. Marc Aureliu va avea sens dublu de mers.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!