Actual

A dat peste un pieton în Agigea iar apoi a dispărut! În scurt timp a fost găsit

iun. 19, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, în jurul orei 06.50, un bărbat, de 33 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea. În momentul în care a efectuat un viraj la dreapta pe strada Nicolae Titulescu, a surprins și accidentat ușor o femeie, în vârstă de 54 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe la colțul intersecției. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

Ulterior, în jurul orei 07.13, acesta a fost identificat în Constanța, în zona km 4-5. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Atât pietonul cât și conducătorul auto sunt din Agigea. La ora actuală, Poliția Rutieră efectuează cercetări în acest caz.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!