Connect with us

Actual

Constanța: 13 medii de 10 la Evaluarea Națională! Liceul Ovidius devansează Mircea

Published

on

În urmă cu puțină  vreme, pe site-ul Ministerului Educației Naționale au fost publicate rezultatele Evaluării Naționale 2018.

Județul Constanța figurează cu 13 medii de 10, iar școlile în care s-au obținut notele maxime sunt următoarele: Remus Opreanu, Spectrum, Mircea cel Bătrân, BP Hașdeu, Școala 29 Mihai Viteazu – cu două note, Liceul Anghel Saligny din Cernavodă și Școala gimnazială 40. Liceul Ovidius a avut 5 elevi care au luat media 10.

Între orele 14:00 – 19:00 se pot depune contestaţii, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 23 iunie. Reamintim că din județul Constanța s-au înscris  5.294  de absolvenți de clasa a VIII-a.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!