Actual

A fost prins autorul accidentului mortal de la Tuzla! A părăsit locul accidentului produs noaptea trecută

iul. 15, 2018 Maria Ionescu

În cursul nopții trecute, în jurul orei 1.30, în localitatea Tuzla a avut loc un accident mortal de circulație. Evenimentul rutier s-a produs pe banda a doua a sensului de mers Constanța-Mangalia. Un șofer care conducea un Mercedes Benz a omorât un bărbat de 65 de ani, iar apoi a părăsit locul faptei.

Victima era căzută pe stradă deoarece în urmă cu numai câteva minute fusese lovită de un alt autoturism Volkswagen. Potrivit primelor informații, bărbatul omorât se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Accidentul a avut loc chiar în centrul localității Tuzla. Șoferul autoturismului Volkswagen era oprit la fața locului și aștepta sosirea echipajelor de poliție.

În această seară, în jurul orei 19:00 a fost identificat conducătorul autoturismului Mercedes Benz, în vârstă de 30 de ani,. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și pentru părăsirea locului accidentului.

Ambii șoferi sunt cercetați penal pentru comiterea acestui accident.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!