Actual

Șoferul care a produs accidentul de la Ovidiu era băut! Ocupanții mașinii au scăpat cu viață

iul. 15, 2018 Maria Ionescu

În această seară v-am informat despre producerea unui accident foarte grav la ieșirea din orașul Ovidiu. Un șofer în vârstă de 50 de ani, din Constanța a condus un autoturism în care se aflau patru adulți și trei copii cu vârste cuprinse între 3 ani și jumătate și nouă ani.

Șoferul băuse înainte de a se urca la volanul mașinii – polițiștii ajunși la fața locului l-au testat cu alcooltestul și au stabilit că omul avea 0,18 mg/l în aerul expirat. Mașina circula pe distanța Ovidiu-Kogălniceanu și într-o curbă, din cauza neatenției în conducere și a neadaptării vitezei la configurația drumului a intrat într-un  stâlp iar de acolo în gardul unei locuințe. Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața.

Toți cei patru copii au fost răniți, iar unul dintre ei este în comă și a fost transportat la Spital intubat.

Potrivit Serviciului de Ambulanță, un minor are traumatism cranio cerebral, este intubat și a fost preluat de elicopter. De asemenea, ceilalți trei minori au traume minore, o pacientă adultă are o fractură deschisă iar un bărbat are traumatism cranio cerebral. Toți au fost transportați la spital.

Detalii despre echipajele de urgență care s-au deplasat la fața locului aflați în materialul de mai jos:

Accident rutier cu șase victime la Ovidiu! A plecat și elicopterul pentru a prelua un copil

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!