Actual

Accident rutier cu șase victime la Ovidiu! A plecat și elicopterul pentru a prelua un copil

iul. 15, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, la ieșirea din orașul Ovidiu a avut loc un eveniment rutier foarte grav. Din primele informații sunt șase victime, trei adulți și trei copii.

La fața locului au plecat rapid o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, elicopterul și trei ambulanțe SAJ. Unul dintre copiii accidentați va fi preluat de elicopter pentru a ajunge rapid la spitalul de urgență Constanța.

Din câte se pare, toate cele șase victime se aflau într-un singur autoturism.

Vom reveni cu informații.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!