Actual

Accident rutier la Palazu Mic! Intervine elicopterul

iul. 15, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, la ieșirea din Palazu Mic a avut loc un eveniment rutier. Încă nu știm cum anume s-a întâmplat dar este cert faptul că, la fața locului se află ambulanțe, mașini de Poliție și elicopterul SMURD.

Se pare că un autoturism a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Potrivit primelor informații, este o persoană de 69 de ani, inconștientă și un vârstnic ce se afla pe un scaun din spate al mașinii, care sângerează.

În autoturism erau patru persoane, dar cele din față au scăpat tefere.

Vom reveni cu detalii.

Update: Iată cum s-a produs acest eveniment rutier, potrivit IPJ Constanța: Azi, orele 13,40, femeie, 44 ani, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Constanța către Mihai Viteazul și ajungând la km 267, pe raza de acțiune a indicatorului Depășirea Interzisa, s-a angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în aceeași direcție și la reintrarea pe banda corespunzătoare direcției de deplasare, a acroșat partea dreapta fata a capului tractor și a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile către dreapta.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerei dreapta fata și vătămarea corporală gravă a pasagerilor din spate in vârstă de 69 ani și 74 ani.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!