Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

A fost reluată misiunea de căutare a turistului german dispărut ieri în Delta Dunării

Published

on

pompieri tulcea

Ieri, 17 septembrie, a avut loc un accident naval la intersecția canalelor Șontea cu Olguța, pe raza localității Mila 23, comuna Crişan, județul Tulcea.

În urma sesizării făcut la IPJ Tulcea, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Tulcea, care a procedat la efectuarea de activități specifice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa și distrugere.

”De asemenea, întrucât în urma impactului, un pasager, bărbat, în vârstă de 68 de ani, de origine germană, a căzut din barcă, cercetările continuă în vederea identificării bărbatului în cauză.”, precizează reprezentanții IPJ Tulcea.

Reamintim că două ambarcațiuni în care se aflau 20 de persoane s-au ciocnit ieri. Într-o ambarcațiune se aflau 13 persoane, iar în cea de-a doua erau 7 persoane.

Toată lumea avea vestă de salvare. Din păcate, unii dintre pasageri au renunțat să o poarte.

Căutările turistului dispărut au demarat de ieri, fiind efectuate cu cinci subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri, care au intervenit cu o ambarcațiune SMURD și o ambarcațiune de tip IB5. De asemenea, un elicopter a survolat zona. Din păcate, fără rezultat.

În această dimineață, căutările au fost reluate. Intervin și scafandrii.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions