Connect with us

Politica

A fost senatorul Moga acuzat că se laudă cu activitatea politică? Vezi ce decizie a luat!

Published

on

Senatorul PSD de Constanța, Nicolae Moga, a promovat mai multe acțiuni care l-au așezat pe prima pagină a publicațiilor locale, dar și a celor naționale. Parlamentarul constănțean a recondiționat un autobuz și l-a transformat într-un birou parlamentar, autovehicul cu care a mers la acțiuni politice, dar și la audiențele din colegiul său. De asemenea, același Moga a dat în folosință un dispensar medical mobil amenajat într-o ambulanță. Aceasta a fost modificată pentru a putea efectua anumite investigații cum ar fi: EKG, ecografie, tensiune arterial sau glicemie, toate serviciile fiind asigurate me un medic de la Spitalul din Hârșova.

Astăzi, senatorul Nicolae Moga a declarat pentru “Ordinea.ro” că cele două proiecte se află în desfășurare, însă a renunțat să mai facă publice activitățile ce rezultă din derularea proiectelor sale. Moga susține că își vede liniștit de întâlnirile săptămânale cu locuitorii din județ, fără să mai facă declarații și comunicate de presă. De ce a luat această decizie? “Eu merg în teritoriu, să nu credeți că am renunțat și la întâlnirile cu cetățenii din localitățile arondate colegiului meu, dar nu mai fac publice activitățile. Nu vreau ca lumea să spună că mă laud. Merg cu MogaMobilul, acesta fiind singurul mijloc de transport cu care mă deplasez în județ. De asemenea, în derulare este și proiectul despre care m-ați întrebat, respective cel prin care mi-am propus asigurarea unei asistențe medicale de calitate în județul Constanța, dar nici acțiunile de aici nu le-am mai adus în fața opiniei publice, important este că putem face un bine oamenilor. Săptămâna trecută, de exmplu, am fost la Ion Corvin și am discutat cu oamenii, cu primarul despre nevoile lor, despre proiectele de infrastructură pe care le are autoritatea locală, stadiul lor și cum putem aduce bani în zonă”, a declarat senatorul Moga pentru ziarul nostru, fără să ofere un motiv al deciziei sale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!