Conecteaza-te cu noi

Administratie

A început etapa de votare a proiectelor validate în procesul de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța!“

Published

on

constanta

A început etapa de votare a proiectelor validate în procesul de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța!“, inițiat de USR Constanța.

Intrați pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro/proiecte pentru a vedea lista completă de proiecte din fiecare domeniu și votați pentru cel pe care îl vreți realizat.

Etapa unică de vot se desfășoară exclusiv online, în perioada 1 – 30 noiembrie 2022. Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare persoană înscrisă în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Constanța și au împlinit vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru unul din cele 18 de proiecte declarate eligibile.

Advertisement

Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Persoanele care vor să voteze însă nu au acces la platforma online, sunt așteptate la Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall, unde vor fi îndrumate pentru crearea contului și pentru a vota.

n

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions