Connect with us

Societate

A început programul ”Litoralul pentru toți”. Vezi ce hoteluri sunt deschise

Published

on

eforie online

”Litoralul pentru toți” este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar totusi încălzite de soare. Acest program presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.

Potrivit litoralulromânesc.ro, programul Litoralul pentru toți se desfășoară în perioada 3 mai – 20 iunie. În cadrul programului se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc. 

La ediţia din acest an a programului s-au înscris următoarele unități de cazare: Hotel Modern, Hotel Central, Hotel Romantic, Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Lemon Cliff Luxury Beach din Mamaia Nord, Hotel Vis, Hotel Fortuna, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q (fostul hotel Albert), din Neptun-Olimp, Hotel Dana, din Venus, Hotel Corsa, din Mangalia.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Sursa foto: Eforie Online

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!