Politica

A început reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD. Liviu Dragnea: “Eu nu am cerut demisia nimănui, nici premierului, nici vreunui ministru”

iun. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

Reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD a început miercuri, la Palatul Parlamentului, în prezența premierului Sorin Grindeanu și a președintelui partidului, Liviu Dragnea, informează Agerpres.ro.

La ședință participă și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precum și o serie de miniștri.

Principalul punct pe ordinea de zi este raportul de evaluare a Cabinetului Grindeanu, existând posibilitatea ca premierul să rămână fără sprijin politic din partea partidului.

“Eu nu am cerut demisia nimănui, nici premierului, nici vreunui ministru. Este un act de voință al fiecăruia, dar asta spune ceva. O să discutăm și despre aceste demisii în CExN, suntem într-o situație nu foarte confortabilă, dar în același timp nici nu putem lăsa ca lucrurile să evolueze exact ca până acum. Să vedem la ce decizie ajungem, este un CEx, chiar dacă unii colegi, în niște scrisori deschise, spun că această structură nu este legitimă, este structura care a generat acest guvern și care are nu numai dreptul de a face această analiză. Noi avem obligația de a face această analiză. Aici nu ne jucăm că avem noi drepturi și putem să facem ce vrem. Suntem obligați să facem această analiză”, a declarat Dragnea.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!