Conecteaza-te cu noi

Politica

SURSE – Ce le-a spus Liviu Dragnea liderilor PSD, în spatele ușilor închise

Published

on

Președintele PSD Liviu Dragnea a luat cuvântul la începutul ședinței Comitetului Executiv. El le-a spus liderilor PSD că această evaluare nu a fost făcută împotriva cuiva și nici nu trebuie să genereze execuții publice, informează Stiripesurse.ro.

”Așa cum am vorbit după alegeri, am zis că vom evalua periodic stadiul programului de guvernare. S-a ajuns la o tensiune în presă de parcă am fi făcut-o prima oară. Trebuie să nu uităm că noi am avut un program de guvernare. Nu este un program simplu, ușor de implementat, dar dacă nu se pune în aplicare, orizontul de așteptare pentru Guvern se prăbușește. Sper ca toți membri PSD să creadă în programul de guvernare. Nu este o evaluare împotriva cuiva, nici un Comitet Executiv care să genereze execuții publice. Am spus de la bun început că voi face public raportul. Românii au nevoie să știe, să înțeleagă ce este nevoie să se facă pentru ca programul de guvernare să fie îndeplinit”, a spus Liviu Dragnea, la începutul ședinței, conform unor surse participante la ședință.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions