Conecteaza-te cu noi

Politica

A pierdut complet Gelil Eserghep controlul în UDTTMR? Nu l-a informat nimeni despre demisia singurului consilier local de la Constanța!

Published

on

Uniunea Democrață a Tătarilor Musulmani este măcinată de conflicte deschise, acuzații de tot felul și toți nemulțumiții îl arată cu degetul pe liderul Uniunii, Gelil Eserghep. Că Eserghep pare să fi pierdut controlul asupra a ceea ce se petrece chiar în “ograda” sa reiese și din faptul că acesta nu a fost informat despre demisia singurului consilier local al formațiunii în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța, Dede Perodin. “A, eu nu știu nimic! Pe mine nu m-a anunțat nimeni, trebuie să verific și nu știu să vă spun când să reveniți pentru că voi intra într-o ședință…”, a declarat liderul Uniunii pentru ziarul nostru.

Nici Dede Perodin nu răspuns apelurilor telefonice venite din partea “Ordinea.ro”, însă îi așteptăm dreptul la replică.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions