Connect with us

Actual

A treia încercare: Hotelurile Romanța și Prahova din Neptun-Olimp, scoase la licitație

Publicat

la

În luna noiembrie a anului trecut, ANAF, care vrea să recupereze o parte din datoriile pe care frații milionari Micula le au față de stat, a organizat o primă licitație pentru hotelurile Romanța și Prahova din stațiunea Neptun-Olimp, însă nu s-a prezentat nici un cumpărător. Motiv pentru care, pe data de 10 ianuarie a.c., s-a desfășurat cea de-a doua licitație, iar prețul de achiziție este redus cu 25%. Nici de această data nu au fost cumpărători, motiv pentru care ANAF a anunțat că, pe data de 8 februarie se va desfășura o nouă licitație pentru vânzarea celor două hoteluri,  Precizăm faptul că hotelul Prahova are o suprafață de 1630 mp, și are parter +cinci etaje. Terenul aferent hotelului, scos și el la vânzare este în suprafață de 4678 mp. Prețul de pornire a licitației este de 5.482.155 lei, diminuat cu 50% față de prețul de evaluare. De asemenea, hotelul Romanța are o suprafață de 2144,5 mp, și are parter+cinci etaje.  Prețul de pornire la licitație este de 4.826.783 de lei, diminuat cu 50% față de prețul de evaluare. Este scoasă la licitație și parcarea hotelului, în suprafață de 441 mp, care se încearcă a se vinde cu 43.807 lei. Nici restaurantul complexului Romanța nu scapă de licitație. Acesta se încearcă a se vinde cu 1.112.405 lei, diminuat tot cu 50%. Nu în ultimul rând, este scos la vânzare și un teren intravilan – curți construcții – care este foarte mare, de 14.336 mp  și are prețul de vânzare de 2.381.600 lei, Să vedem dacă se va vinde ceva și cu ce prețuri.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța. Tentativă de suicid a unei femei cu probleme psihice. Pacienta a fost transportată spital

Publicat

la data de

Scris de

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit, astăzi, pe strada Vârful cu Dor din Constanța. În imobil s-a pătruns în prezenta poliției,  persoana a fost imobilizată și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța SAJ. Persoana în cauză a fost imobilizată și va fi transportată la UPU cu ambulanța SAJ.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța. Restricții de trafic în Zona Peninsulară

Publicat

la data de

Scris de

Sărbătoarea creștină „Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon” va fi marcată prin evenimente religioase care se vor desfășura în perioada 26-27 iulie. Astăzi, începând cu ora 18:30, va avea loc o procesiune religioasă cu moaştele Sfântului Pantelimon şi ale Sfinţilor Epictet şi Astion în zona centrală a orașului. Pe durata procesiunii, traficul rutier va fi îngreunat. Procesiunea religioasă va avea ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, strada Mircea cel Bătrân, Biserica Greacă(popas de rugăciune), strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, strada Constantin Brătescu, Biserica Adormirea Maicii Domnului I(popas de rugăciune),  strada Mihai Viteazu, strada Traian, cu deplasarea spre Piața Ovidiu, Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Mâine, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii, urmată de o procesiune cu sfintele moaște în jurul lăcașului de cult.

Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată marți, 27 iulie, în intervalul orar 07:00-13:00, după cum urmează:

– strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;

– strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

CRIMĂ la Tortoman. Un bărbat, acuzat că și-a OMORÂT soția

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 4.50, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.

„Menționăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliției. La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.„, spun polițiștii.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: