Connect with us

Actual

Accesul în Biblioteca „Ioan N. Roman” din Constanța, GRATUIT pentru toate categoriile de utilizatori

Publicat

la

De luna aceasta, accesul în Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța este gratuit pentru toate categoriile de utilizatori. Conform Hotărârii nr.119 a Consiliului Județean Constanța din 26.05.2021, au fost eliminate taxele pentru emiterea de permise de acces, acestea urmând a se elibera gratuit, în baza actului de identitate. Accesul gratuit este numai pentru cei care au domiciliul în localitățile din județul Constanța.

Până la începutul lunii iunie, prețul, întreg al unui permis era de 20 de lei/an, iar pentru elevi, studenți, șomeri și pensionari se acorda reducere în baza documentului care atesta această calitate (carnetul de elev, student, adeverință șomaj sau cuponul de pensie).

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident MORTAL între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Publicat

la data de

Scris de

În această seară, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, km 191, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 54 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident în Medgidia. Un șofer a intrat cu mașina în stâlp

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier în Medgidia. Un șofer a intrat cu autoturismul în stâlp, pe strada Libertății. Șoferul este conștient și nu a avut nevoie de descarcerare. Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident cu 5 victime între stațiunile Saturn și Neptun

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme pe drumul ce leagă stațiunile Saturn și Neptun. În urma coliziunii, au fost cinci victime conștiente, care din fericire nu au fost încarcerate.

Cele 5 victime au fost transportate Spitalul din Mangalia. La fața locului au fost trimise două ambulanțe SURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: