Connect with us

Actual

Accesul publicului în sediile ANR a fost restricţionat

Maria Ionescu

Publicat

la

Pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul COVID 19, Autoritatea Navală Română a luat o serie de măsuri privind activitățile de relații cu publicul desfășurate la sediile instituției.

Astfel, programul de lucru cu publicul pentru primirea și eliberarea de documente a fost stabilit între orele 09:00 – 12:00, în intervalul luni – joi și între orele 09:00 – 11:00 pentru ziua de vineri. Accesul publicului în sediile ANR se restricționează în conformitate cu programul de lucru cu publicul stabilit.

Desfășurarea audiențelor la conducerea instituției se suspendă până la ridicarea măsurilor impuse prin decretarea stării de urgență.

Programul de lucru cu publicul al servicilor de siguranța navigației din cadrul căpităniilor de port se va desfășura nerestricționat, pentru formalitățile de sosire / plecare a navelor.

Solicitările de informații publice și petițiile adresate instituției se primesc numai prin poșta electronică, la adresele de email rna@rna.ro și relatiipublice@rna.ro.

Pentru evitarea la maxim a contactelor cu potențial de infectare, solicitanții de informații și servicii sunt rugați să utilizeze cu prioritate comunicarea prin telefon, poștă electronică și serviciile de curierat, pentru transmiterea de solicitări și documente.

Datele de contact ale tuturor compartimentelor ce prestează servicii sunt publicate pe portalul extern al ANR portal.rna.ro, în secțiunea Contact, precum și în secțiuni dedicate fiecărei operațiuni. De asemenea, în secțiunea Contact / Listă telefoane directe ANR Central / căpitănii se găsesc publicate numerele de telefon directe alte tuturor compartimentelor din ANR și căpitănii zonale.

“Transmiterea de documente către instituție se va face prioritar în format electronic, prin utilizarea adreselor de email aferente fiecărui compartiment, publicate pe portalul extern al ANR. Documentele necesare și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru operațiunile / serviciile prestate de ANR se găsesc postate pe portalul extern al ANR la secțiunea Servicii.”, precizează Cosmin – Laurențiu Dumitrache, director general.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Dorin Jeanu (PMP) a câștigat Primăria Costinești

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Comuna Costinești are un nou primar. Alegerile locale din acest an au fost câștigate de candidatul PMP, Dorin Jeanu.

Conform cifrelor din teren, Dorin Jeanu a obținut 718 de voturi din cele 1.444 valabil exprimate.

Alegerile de la Costinești nu au fost lipsite de incidente. Procesul electoral a fost întrerupt, duminică dimineață, pentru vreo două ore, după ce buletinele de vot au fost tipărite greșit.

Iată detaliile:

Procesul de vot, SUSPENDAT în comuna Costinești. Iată motivul

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Reșit Taner (PSD), un nou mandat la conducerea Primăriei Tuzla

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, a mai câștigat un mandat la conducerea administrației locale. Rezultatele arată că proiectul propus de Taner a fost preferat de majoritatea locuitorilor cu drept de vot.

Numărătoarea a atătat că Reșit Taner a obținut 1.079 dintre voturile valabil exprimate, Ion Moisei, candidatul PNL, a primit 706 voturi și Bogdan Cristian Dicu a obținut 515 voturi.

După aflarea rezultatelor, mesajul primarului Reșit Taner a fost următorul:

Dragi prieteni,

Vă mulţumesc tuturor celor care prin exercitarea votului de ieri, aţi ales să îmi încredinţaţi încă un mandat de primar al comunei Tuzla!
Mulțumesc concetățenilor noștri pentru faptul că au ieșit la vot, pentru că au înțeles puterea uriașă pe care o au și responsabilitatea exercitării acestui drept democratic, Votul! Am fost și voi fi primarul vostru, al tuturor cetățenilor comunei Tuzla, indiferent de opțiunea pe care ați avut-o la aceste alegeri!
Încă de la începutul primului mandat am promis și îmi place să cred că am reușit în mare măsură, ca întreaga activitate să o desfășor în baza principiilor legalității, transparenței decizionale și al eficienței. Am fost și sunt conștient de faptul că, indiferent de decizie sau de context, nu am putut să mulțumesc întru totul pe cei care aveau așteptări mai mult sau mai puțin îndreptățite de la mine. Dar învățăm, atât din greșeli, cât și din experiență, de aceea sper ca următorul mandat să îl exercit având cât mai multe reușite pentru localitatea noastră, cu o strategie mai bine gândită, și cu o muncă mai susţinută. Împreună cu Dumneavoastră şi cu ajutorul lui Dumnezeu, vom avea realizări care ne vor face să spunem din tot sufletul: „Mândru că sunt Tuzlean!”.
Nu în ultimul rând, mulțumesc din inimă echipei mele de consilieri, alături de care sper să satisfacem toate așteptările în noul mandat, familiei mele, simpatizanților și voluntarilor, tuturor celor care au fost alături de mine de-a lungul acestei campanii electorale!

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Rezultate parțiale – municipiul Constanța: Vergil Chițac de la PNL este noul primar

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Vergil Chițac este noul primar al municipiului Constanța. Astfel, conform cifrelor din numărătoarea parțială a voturilor valabil exprimate în municipiul Constanța, candidatul PNL pentru fotoliul de primar este noul primar al constănțenilor. Decebal Făgădău, primar în funcție este pe locul 3 în rezultatele parțiale de la ora 3:00. Până la această oră, au fost numărate voturile din aproximativ 80% dintre secțiile de votare din municipiul.

Vergil Chițac a obținut 21.215 voturi, pe locul doi se situează Stelian Ion (USR PLUS) care are cu 2.292 de voturi mai puține și Decebal Făgădău (PSD), care a obținut 18.093 de voturi.

Vă amintim că la închiderea urnelor, măsurătorile exit-poll au arătat că Vergil Chițac și Stelian Ion erau la egalitate, cu 28,5 %, iar Decebal Făgădău ocupa locul al treilea cu 22,5%.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: