Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident de muncă în Portul Constanța! Un bărbat a murit la bordul navei Sangita

Published

on

În cursul serii trecute, în jurul orei 21.30 în portul Constanța a avut loc un accident de muncă. Potrivit ITM Constanța, evenimentul a avut loc în dana 61, la SC Agigea Expres SRL la bordul navei Sangita.

Ghiță Sandu, în vârstă de 63 de ani, angajat ca stivuitorist , își desfășura activitatea în magazia navei. La un moment dat, omul a părăsit-o și a urcat pe punte. După câteva minute, a fost găsit de echipajul navei pe puntea babord, la câțiva metri de locul de ieșire din magazie. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au reușit să-l resusciteze, așa că – la ora 22.30 – a fost constatat decesul bărbatului.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

”In baza constatarilor efectuate de acesta, declaratiilor martorilor si a documentelor preluate de la societate  vor fi stabilite imprejurarile si cauzele care au condus la producerea evenimentului precum si reglementarile legale incalcate si pe cale de consecinta raspunderile si masurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.”, precizează ITM Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions