Connect with us

Actual

Accident de muncă: Poștaș mușcat de câine la Băneasa! A ajuns la Centrul de Urgență

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Featured Image

Să nu vă imaginați că în comuna Băneasa sunt câini vagabonzi – aici nimeni nu vine cu mașinile încărcate cu animale pentru scăpa de ele. În comună există câte cel puțin un patruped la fiecare casă și, de regulă, aceștia sunt ținuți legați pentru a nu crea probleme. Cu toate acestea, în cursul zilei de ieri, 13.03., s-a înregistrat un fapt care a uluit pe toată lumea.

Căplănuși Gabriela, în vârstă de 43 de ani este angajată la Posta Română. În timp ce se afla pe teren pentru a distribui scrisori, pensii și alte documente, femeia s-a trezit că e înhățată de un câine. Ea intrase în curtea unui locatar, iar câinele acestuia a muşcat-o deoarece lanţul cu care era legat a fost mult prea lung. Iar mușcătura acestuia  a fost atât de puternică, încât  femeia a fost transportată la  Centrul de Urgență Băneasa pentru acordarea îngrijirilor medicale. Dat fiind faptul că incidentul s-a produs în timpul orelor de program și femeia și-a pierdut temporar capacitatea de muncă, au fost declanșate  verificările pentru acest accident de muncă. Cu toate acestea, ieri a făcut o injecţie antitetanos, iar azi şi-a reluat activitatea.

”Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre CN POSTA ROMANA SA in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz.” , se precizează pe site-ul Insopectoratului teritorisal de Muncă Constanța. (Foto: Arhivă)

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța: O femeie de 89 de ani, agresată de propriul fiu

Elisabeta Buric

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

O femeie în vârstă de 89 de ani din municipiul Constanța a sesizat polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție, la data de 17 ianuarie a.c., despre faptul că fiul ei, de 66 de ani, i-ar fi adresat injurii și amenințări pe baza unor neînțelegeri în familie.
Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului conform procedurilor legale, acesta fiind evacuat din locuință și obligat să păstreze o distanță minimă de 200 de metri. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, potrivit polițiștilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Tragedie în județul Constanța: Și-a omorât fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de azi, în localitatea Săcele din județul Constanța a avut loc o dramă. Un bărbat și-a omorât fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă.

În jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele. Din primele informații se pare că un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia, conform primei declarații, i-a injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce a condus la decesul minorei.

Ulterior se pare ca a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

Se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un constănțean cu un cazier bogat a fost prins foarte beat la volan și fără permis de conducere

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de ieri, 17 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada I.L. Caragiale din municipiu, având o alcoolemie de 0.76 mg/l alcool în aer pur expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 18 ianuarie, conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei după-amieze va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Nu este dificil de crezut că va fi arestat dat fiind cazierul pe care îl are bărbatul.

Furt, furt calificat, ultraj, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, tentativa de omor, trafic de minori și infracțiuni rutiere sunt infracțiunile pentru care, începând cu anul 1989, bărbatul a fost de mai multe ori la închisoare. În urmă cu câteva zile, de-abia ieșise din spatele gratiilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: