Actual

Accident feroviar în județul Constanța

apr. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost solicitat, astăzi, să intervină în zona localității Mihai Viteazu.

Din primele informații, este vorba despre un accident feroviar, iar cei care au sunat la numărul unic de urgență 112 au transmis că o persoană este inconștiență.

La Mihai Viteazu vorbim despre o victimă de sex feminin cu politraumă. Este inconștientă, anunță SAJ Constanța.

La fața locului a ajuns un echipaj SAJ cu asistent și urmează să ajungă și un echipaj SMURD.

“La data de 16 aprilie, in jurul orele16.40, pe DN22, la km. 62+700m, o femeie, in vârstă de 66 ani, a condus un auto Opel dinspre Tulcea către Constanța și nu a respectat semnificatia indicatorului Oprire de la trecerea la nivel cu calea ferata, intrand în coliziune cu un tren marfar. In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care se afla singura in auto”, transmite IPJ Constanța.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, șoferița este în comă la spitalul județean Constanța. Are traumatism cranio cerebral, intubată.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!