Actual

Accident grav la Neptun! Apelanţii spun că sunt 6 victime, iar una e încarcerată

apr. 04, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, prin serviciul de urgenţă 112 a fost primit un apel care preciza în Neptun ar fi un accident extrem de grav, cu 6-7 victime. Din câte se pare, una dintre ele ar fi încarcerată. La faţa locului au plecat mai multe ambulanţe SAJ, SMURD şi echipaje de Descarcerare. Ştire în curs de actualizare. (Foto: Arhivă)

Update: 3 victime din care una în comă, una în stare critică cu fracturi multiple şi traumatism toracic deschis, una este încarcerată iar pompierii lucrează pentru  extragerea acesteia. A fost vorba despre un accident între două autoturisme.

Update: Potrivit IPJ Constanţa, traficul pe DN 39, unde a avut loc de fapt evenimentul este restricţionat. Se circulă totuşi pe două benzi. Sunt cinci victime, dintre care două rănite grav şi trei uşor.

La locul accidentului a fost trimis şi elicopterul SMURD pentru a prelua victimele în stare gravă.

Update: Potrivit serviciului de Ambulanţă, la accident sunt  6 victime: – o femeie în comă, politraumă, intubată preluată de elicopter. -un bărbat cu traumatism toracic şi abdominal în stare critică. – un bărbat cu traumă minoră. – o femeie traumatism coloană cervicală,stabilă şi doi copii de 8 si 12 ani, conştienţi, traumă minoră.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!