Connect with us

Actual

Iată cum s-a produs accidentul teribil de pe DN 39 (Video)

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În urmă cu puţină vreme, vă anunţam despre producerea unui grav accident rutier, anunţat prin serviciul 112.  La faţa locului au plecat mai multe ambulanţe SAJ, SMURD şi echipaje de Descarcerare. Ajunşi în imediata vecinătate a accidentului, care s-a produs pe DN 39, în imediata vecinătate a staţiei PECO de lângă Mangalia, au constatat că sunt două maşini făcute praf.

Un autoturism a întors brusc pe linia continuă (autoturismul de culoare neagră) şi a fost lovit de cealaltă maşină care circula regulamentar pe direcţia Mangalia-Constanţa, pe banda 2. Efectele au fost devastatoare: au rezultat şase victime, dintre care două sunt în stare foarte gravă. Este vorba despre o femeie care este în comă şi a fost preluată cu un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa şi despre un bărbat în stare critică. Ambele persoane se aflau în autoturismul care a întors pe linia continuă.

De asemenea, au mai fost răniţi o femeie care are o traumă minoră şi un bărbat în stare stabilă, dar şi doi copii de 8 şi 12 ani, de asemenea cu traume minore, care se aflau în autoturismul de culoare gri. La faţa locului a fost restricţionat traficul pe o bandă dar s-a circulat cu mare dificultate şi s-au creat cozi de maşini. Şi la ora actuală, la mai bine de o oră de când a avut loc evenimentul rutier, traficul este restricţionat.

Iată câteva imagini de la accident:

 

Şef serviciu rutier, Gioada Gabriel a făcut următoarele declaraţii:

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Mii de jucării și seturi cosmetice, găsite într-un container din portul Constanța Sud Agigea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Joi, 21 martie 2019, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container pentru o societate comercială cu sediul social în municipiul Bucureşti, au reţinut mii de produse.

Este vorba despre  2.880 seturi cosmetice – truse farduri, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca URBAN DECAY – NAKED; – 1.008 bucăţi jucării interactive din plastic (pisică vorbitoare), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca combinată TALKING TOM;  – 2.952 bucăţi jucării din plastic, diverse (păpuşi cu accesorii, ceasuri), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca L.O.L. Surprise !; – 500 seturi căşti fără fir cu acumulatori, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru design APPLE.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la preţ de vânzare cu amănuntul este de aproximativ 228.480 euro.

”Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/ 2013 şi a Legii nr. 344/ 2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.”, precizează Biroul de presă al Direcției Generale a Vămilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Competiție militară de volei la Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de


Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” a fost gazda competiţiei de volei din cadrul concursurilor aplicativ-militare şi sportive pentru instituţiile militare de învăţământ, organizate de către Statul Major al Apărării, în perioada 14-21 martie.

Au participat opt echipe (masculin şi feminin) din instituţiile militare de învăţământ superior şi din şcolile de maiştri şi subofiţeri din Armata României. După şase zile de meciuri aprig disputate, joi 21 martie, a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor, în prezenţa contraamiralului de flotilă Daniel Căpăţînă, comandantul garnizoanei Constanţa, a comandorului Dr. Octavian Tărăbuţă, rectorul Academiei Navale şi a colonelului Cristian Pelea, şeful Biroului Educaţie Fizică Militară din Statul Major al Apărării.

Echipele de volei ale Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” s-au clasat pe locul al IV-lea.

Competiţia este înscrisă în calendarul sportiv al anului 2019 pe Ministerul Apărării Naţionale şi va fi urmată, în luna aprilie, de concursul de judo, organizat la Sibiu şi de probele aplicativ-militare între instituţiile militare de învăţământ: patrulă, duel de foc, atletism şi nataţie, care vor fi organizate la Constanţa.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

La noapte se vor trasa marcaje rutiere pe b-dul Aurel Vlaicu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Primăria municipiului Constanța, prin societatea Confort Urban, începe să traseze marcaje longitudinale și pietonale pe b-dul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu str. Alba Iulia până la intersecția cu DN 3C.

În această seară, începând cu ora 22.00 se va închide alternativ câte o bandă de mers, de la intersecția b-dului Aurel Vlaicu cu str. Alba Iulia, până la intersecția cu strada Nicolae Filimon.

”Participanții la trafic sunt rugați să circule cu prudență și cu viteză redusă în zona în care se efectuează lucrările”, precizează Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: