Actual

Iată cum s-a produs accidentul teribil de pe DN 39 (Video)

apr. 04, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, vă anunţam despre producerea unui grav accident rutier, anunţat prin serviciul 112.  La faţa locului au plecat mai multe ambulanţe SAJ, SMURD şi echipaje de Descarcerare. Ajunşi în imediata vecinătate a accidentului, care s-a produs pe DN 39, în imediata vecinătate a staţiei PECO de lângă Mangalia, au constatat că sunt două maşini făcute praf.

Un autoturism a întors brusc pe linia continuă (autoturismul de culoare neagră) şi a fost lovit de cealaltă maşină care circula regulamentar pe direcţia Mangalia-Constanţa, pe banda 2. Efectele au fost devastatoare: au rezultat şase victime, dintre care două sunt în stare foarte gravă. Este vorba despre o femeie care este în comă şi a fost preluată cu un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa şi despre un bărbat în stare critică. Ambele persoane se aflau în autoturismul care a întors pe linia continuă.

De asemenea, au mai fost răniţi o femeie care are o traumă minoră şi un bărbat în stare stabilă, dar şi doi copii de 8 şi 12 ani, de asemenea cu traume minore, care se aflau în autoturismul de culoare gri. La faţa locului a fost restricţionat traficul pe o bandă dar s-a circulat cu mare dificultate şi s-au creat cozi de maşini. Şi la ora actuală, la mai bine de o oră de când a avut loc evenimentul rutier, traficul este restricţionat.

Iată câteva imagini de la accident:

 

Şef serviciu rutier, Gioada Gabriel a făcut următoarele declaraţii:

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!