Actual

Accident impresionant în Crucea! Șoseaua este blocată

feb. 22, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în localitatea Crucea a avut loc un eveniment rutier impresionant care a dus la blocarea traficului rutier. Un TIR s-a răsturnat peste o mașină încărcată cu butelii. Încărcăturile ambelor mașini s-au împrăștiat pe șosea. Potrivit primelor informații, cele 50 de butelii sunt încărcate cu gaz butan așa că doar norocul a făcut ca nici una dintre ele să nu explodeze. Dat fiind faptul că TIR-ul este așezat de-a latul șoselei. circulația rutieră este blocată în zonă. Într-o primă fază, știam că o persoană este rănită. Ulterior, am aflat că este vorba despre șoferul mașinii de butelii, care s-a speriat foarte tare și a făcut hipertensiune, probabil un atac de panică.

Și centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2A Hârşova – Constanţa, în zona localităţii constănţene Crucea, a avut loc (în jurul orei 13.30) un accident rutier. Un autotren s-a răsturnat peste o autoutilitară care transporta butelii. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri. Echipaje ISU şi de poliţie sunt prezente la faţa locului.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!