Actual

Iată care este starea răniților din accidentul de aseară de pe șoseaua Mangaliei

feb. 22, 2018 Maria Ionescu

Așa cum bine știți, în cursul serii trecute s-a produs un accident rutier extrem de grav, pe o trecere de pietoni de pe șoseaua Mangaliei. Un conducător auto tânăr și neexperimentat, cu permis de conducere de mai puțin de un an, a intrat în plin într-un grup de oameni care se angajase în traversarea șoselei din dreptul podului Dorally. Un copil de doar doi ani și-a pierdut viața, iar tatăl lui, de 35 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța. Însă nu a fost singurul rănit internat. În cursul zilei de azi, purtătorul de cuvânt al SCJC, Crina Kibedi, a oferit detalii referitoare la starea celor doi răniți. ”În cursul serii de 21.02.2018 au fost aduși în stare gravă, la UPU, doi pacienți, un bărbat și o femeie, victime ale unui accident rutier produs în municipiul Constanța. Cei doi au suferit multiple traumatisme și au fost internați în secția ATI, intubați și ventilați mecanic. În cursul acestei zile, pacienta în vârstă de 42 de ani a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. O echipă complexă de medici a intervenit pentru rezolvarea unui traumatism hepatic dar și pentru stabilizarea fracturilor de gambă. Tot astăzi va fi supus unei intevenții chirurgicale și bărbatul de 35 de ani.  Aseară, pacientul era instabil hemodinamic și starea sa nu permitea intervenția chirurgicală.
Ambii pacienți rămân sub monitorizare la Terapie Intensivă, în stare gravă.” Reamintim faptul că șoferul, B.S., este din Buzău și a  fost reținut pentru 24 de ore.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!