Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Accident la City Park Mall! O șoferiță începătoare a lovit un bărbat în parcarea subterană

Published

on

În cursul acestei după amiezi, în parcarea de la City Park Mall a avut loc un eveniment mai rar întâlnit și care, cel mai probabil, s-a datorat lipsei de experiență a șoferiței care l-a produs.

În jurul orei 17.40, o femeie de 35 de ani a condus un autoturism pe aleea de acces în parcarea subterană din City Park Mall.

În momentul în care a ajuns în dreptul barierei, a vrut să își cumpere tichet de acces dar nu a fost să reușească. Din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga și a intrat în coliziune cu aparatul de eliberat tichete.

Și asta nu a fost tot: l-a și accidentat uşor pe paznic, un bărbat în vârstă de 50 ani, care se afla în picioare lângă aparatul de eliberat tichete acces.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al serviciului de Ambulanță Constanța pentru a acorda îngrijiri medicale. Bărbatul a fost lovit ușor, este stabil și a fost transportat la spital.

În ceea ce o privește pe șoferiță, aceasta are permis de conducere de numai câteva luni. Acum s-a ales și cu dosar penal.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions