Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Precipitații sub formă de LAPOVIȚĂ și NINSOARE în mai multe zone din județul Constanța. Vezi starea drumurilor

Published

on

Lucian Lungoci, administratorul Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța, informează că, la această oră nu sunt probleme pe drumurile județene și, în multe zone sunt înregistrate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

“Sunt înregistrate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în zona de nord și vest a județului Constanța, respectiv în zona localităților Hârșova, Mihai Viteazu, Tariverde, Cernavodă. Începând de la ora 18.00 se acționează cu material antiderapant, pe teren fiind deja scoase pentru intervenții un număr de 19 autocamioane”, precizează Lucian Lungoci.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions