Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident MORTAL de muncă în Constanţa

Published

on

În cursul zilei de azi, în jurul orei 9.30, în municipiul Constanţa a avut loc un accident mortal de muncă.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către Biroul de presă al IPJ Constanţa, în timp ce ar fi executat lucrări de construcţii la etajul 4 al unui bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un muncitor s-a fi dezechilibrat și a căzut pe terasa de la parterul blocului.

În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Potrivit ITM Constanţa, accidentul a avut loc la SC Recycling Mat SA.  Victima, D. Marin, în vârstă de 48 de ani, mecanic de utilaj, a căzut de pe platforma etajului 4. Bărbatul a fost găsit decedat, pe sol, cu faţa în jos.

Advertisement

“Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.”, precizează Biroul de presă al ITM Constanţa.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions