Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier. Bărbat pe trotinetă, rănit pe o stradă din municipiul Constanța

Published

on

În cursul acestei după amiezi, în jurul orei 18.20, pe strada Eliberării din municipiul Constanța a avut loc un accident rutier în urma căruia un bărbat a ajuns la spital.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD B și o ambulanță Saj B2 pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, un bărbat a fost rănit și a fost transportat cu traumatism cranio cerebral, conștient, la spitalul județean. Bărbatul se afla pe o trotinetă în momentul în care a fost acroșat de un autoturism.

Astăzi, Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a anunțat că numărul accidentelor grave de circulaţie în care au fost implicaţi conducătorii de trotinete electrice a crescut de aproape 20 de ori în ultimii patru ani.

Advertisement

Majoritatea acestor accidente s-au produs din vina conducătorilor de trotinete, potrivit datelor poliției. În ultimii patru ani, în România s-au produs 198 de accidente grave în care au fost implicate trotinete electrice. Urmare a acestora, 13 persoane şi-au pierdut viaţa, peste 200 de persoane au fost rănite grav şi 12 rănite uşor, potrivit datelor Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions