Conecteaza-te cu noi

Actual

Mâine se reia furnizarea apei calde pe magistrala 2. Vezi anunțul conducerii Termoficare Constanța

Published

on

Societatea Termoficare Constanța a anunțat în urmă cu puțină vreme că avariile apărute pe magistrala 2 au fost eliminate și a fost demarată procedura de încărcare a acesteia.

Anunțul a fost făcut de Eugen Ionescu, director comercial. El a mai precizat că locuitorii alimentați din magistrala 2 vor beneficia de apă caldă în cursul zilei de mâine.

Iată anunțul oficial:

”TERMOFICARE CONSTANȚA SRL anunță că a eliminat avariile majore apărute pe magistrala 2 și în acest moment a început procedura de încărcare a acesteia.

Advertisement

După finalizarea încărcării punctele termice aferente magistralei 2 vor fi reconectate la rețeaua de transport, astfel încât estimăm că reuarea furnizării apei calde către consumatorii alimentați din aceasta se va realiza în prima parte a zilei de miercuri, 07.09.2022.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, înțelegem nemulțumirile consumatorilor noștri față de lipsa apei calde și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru rezolvarea situației în cel mai scurt timp posibil.”,  a precizat Eugen Ionescu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions