Connect with us

Actual

Accident rutier cu o victimă pe strada Unirii din Constanța

Published

on

Astăzi, 23 iunie, în jurul orei 13.50 în municipiul Constanța a avut loc un accident rutier între 2 autoturisme, cu o victimă conștientă.

Evenimentul s-a produs la intersecția străzilor Unirii cu Făgetului.

La fața locului s-au deplasat următoarele resurse: o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță Saj B2, un Smurd B, precum și polițiști ai Serviciului Rutier.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, în urma acestui accident a rezultat o victimă conștientă, stabilă, cu o traumă ușoară. Aceasta fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement