Actual

Accident rutier grav pe Autostrada A2! Un TIR s-a răsturnat peste parapetul despărţitor

mart. 14, 2018 Maria Ionescu

În această seară, pe Autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa a avut loc un grav eveniment rutier. Un TIR s-a răsturnat peste parapetul despărţitor al benzilor de circulaţie. Deocamdată nu ştim dacă există victime în urma acestui accident. Potrivit DRDP Constanţa, şoferul consumase băuturi alcoolice.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă, pe ambele sensuri de mers ale Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 90, din cauza unui autocamion care a lovit glisiera mediană şi s-a răsturnat pe o parte. Traficul se desfăşoară pe prima bandă de circulaţie, pe ambele sensuri de mers.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!