Actual

Se modifică programul casieriilor de la Delfinariu şi Acvariu! Vedeţi până când

mart. 14, 2018 Maria Ionescu

De astăzi, 14.03.2018 până la 30.04.2018 programul de lucru al casieriei centrale din Complex precum și al casieriei Acvariu va fi următorul: Luni – Duminică între orele 09:00 – 17:00
Biletele pentru Complex se vor vinde în intervalul orar 09:00 – 17:00 (ora la care se va realiza ultima intrare) şi programul de vizitare al Complexului va fi între orele 09:00 – 18:00.

Biletele pentru Acvariu se vor vinde în intervalul orar 09:30 – 17:00 (oră la care se va realiza ultima intrare) şi programul de vizitare al Acvariului va fi între orele 09:30 – 17:30. Taxa unică de intrare la Complexul Muzeal permite accesul la secţiile Micorezervaţie, Păsări exotice, Planetariu iar Delfinariul este inclus ca ofertă în această taxă unică.

Adulții achită 12 lei, iar elevii și studenții doar 3 lei. Copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet de intrare. La Acvariul Constanța, intrarea costă 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru elevi sau studenți.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!