Connect with us

Actual

Accident rutier grav pe DN2A, în apropierea orașului Hârșova din județul Constanța

Published

on

Conform primelor informații, în eveniment au fost implicate două autoturisme și un tir.

Nu au fost scurgeri de combustibil pe șosea.

În ceea ce privește autotrenul implicat, acesta nu avea încărcătură.

Oficial de la IPJ

Advertisement

Ieri, în jurul orei 21.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A la intersecția cu DN 22A, în apropierea localității Hârșova.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 26 de ani și un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă conduse de un bărbat de 55 de ani, iar autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei, de 53 de ani, din primul autoturism și vătămarea corporală ușoară a pasagerei, de 24 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

foto cu rol ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement