Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(FOTO) Incendiu puternic la o pensiune în localitatea Sarichioi

Published

on

În această după-amiaza dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de urgență “Delta” al județului Tulcea a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul ca în localitatea Sarichioi din județul Tulcea a izbucnit un incendiu la acoperișul unei pensiuni.

Imediat către locul indicat au fost trimise doua echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere din cadrul Stației de Pompieri Babadag și un echipaj SMURD. Ulterior, forțele au fost suplimentate cu încă un echipaj cu o autospecială de capacitate mărită din cadrul Detașamentului Tulcea.

Ajunși la fata locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta cu flacăra deschisă la acoperișul de stuf al clădirii și au intervenit imediat pentru a localiza incendiul și, mai apoi, pentru a-l lichida.

”Intervenția echipajelor de pompieri a fost una destul de dificilă, însă în mai puțin de două ore au reușit să stingă focul, pagubele incendiului fiind limitate doar la acoperișul pensiunii, care a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 200 de mp.”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

În pensiune nu se aflau turiști în momentul izbucnirii incendiului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions