Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Traficul pe bulevardul 1 Decembrie 1989, reluat. Alerta cu bombă a fost falsă

Published

on

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în fața unei bănci de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, se află un bagaj de tip troler.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, și specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în vederea desfășurării activităților specifice.

În urma examinării bagajului s-a constatat faptul că nu prezintă elemente de interes pirotehnic.

Precizăm că circulația rutieră pe bulevardul 1 decembrie 1918 a fost întreruptă pe timpul activităților desfășurate de pirotehniști. La această oră a fost reluată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions