Actual

Accident rutier în apropiere de Agigea, cu o maşină proiectată în gard! O persoană a fost rănită

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, la ieşirea din Agigea a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului au fost solicitate echipajele serviciului de Ambulanţă şi Poliţiei Rutiere. Într-o primă fază, se ştia că, în urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, au fost trei persoane rănite. Ulterior s-a aflat că, din cauza unui şofer neatent, două maşini s-au lovit iar una dintre ele a fost proiectată într-un gard.  La faţa locului, echipajul de la Ambulanţă a constatat că doar un pacient cu traumatism cranio cerebral trebuie transportat la Spital. Urmează ca detaliile referitoare la modul în care s-a produs evenimentul rutier să fie stabilite de către poliţia rutieră.

Update: În urmă cu puţină vreme, IPJ Constanţa ne-a transmis următorul comunicat de presă referitor la acest accident: La data de 30 martie a.c., în jurul orelor 17.00. un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a condus un autoturism pe DN39 A, unde în dreptul unei societăți a efectuar viraj la stânga fără sa se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr, de 25 de ani, pasager în al doilea autoturism.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!