Actual

Constanţa: A lovit o persoană şi a fugit de la locul accidentului

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, pe strada Cincinat Pavelescu din Constanţa a avut loc un eveniment rutier. Un autoturism a lovit o persoană, iar apoi a dispărut de la locul accidentului. Potrivit serviciului de Ambulanţă Constanţa, victima are un traumatism al membrului superior. Rămâne de văzut când va fi găsit şoferul, de ce anume a dispărut şi ce pedeapsă riscă pentru producerea acestui eveniment rutier. (Foto: Arhivă)

Update: La data de 30 martie a.c., ora 18.15, un bărbat, de 43 de ani, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe strada Cincinat Pavelescu din Constanța, către bd. A. Vlaicu si ajungând în dreptul  unui imobil, a surprins și accidentat usor o femeie, de 34 ani, din Constanța, care se deplasa pe partea carosabilă, pe partea dreaptă, pe sensul de deplasare al autoturismului. După producerea accidentului, conducatorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat si identificat ulterior.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!